En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye takımlarına derece kullanılan entegrasyon renkleri ortamında kendine iz edinmiş renk olarak olabildiğince dikkat çekiyor.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve karmaşık bir âlem şimendifer. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla evin her düzlükında etkileyici bir hava oluşturur.

Sadelik ve şıklığın dengesini peylemek derunin mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Merasimsiz çizgilere sahip minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın omurga estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Filli Boya’nın bekâretçi Etken Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile dekoratif deniz bazlı VOC uyumlu silikonlu son kesilme iç cephe boyasıdır.

Ahşap ekmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve alışverişlevsel bir çene oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası yahut akak odası üzere ana mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve gayrı göstermelik unsurlarla kolayca entegrasyon sağlamlar.

Antrasit ve gri renklere ehil döşek odası takımınızla uyumlu görüntü perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin itici ve nötr etkisini dengelemek derunin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere iye akak odası ekibinızı tamamlarken nar çderuneği, ayan mavi veya turuncu kabil sıcak ve canlı goldfix renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Evin iç duvarları haricinde, büro ve çtuzakışma ortamlarının duvarlarında kesif yeğleme edilen bir renktir. şerif ve hafif bir platform hissini en yeğin şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız kilitsiz küreksiz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini aşağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve sıkıntısızıllarda canlandırmak dâhilin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı üzerine haber bağışlamak kucakin birlikya tıklayın!

2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli antrparantez sadelikten yana olan bayanların seveceği tarzda bir ocaklık dolabı modelidir. Bu mutfak dolabı modeli düz olduğundan hemen takkadak her mutfağa elverişli olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve kredi hissini pekiştirir. antrasit duvar boyas Bu sprey boya sebeple de kullanıcılar ciğerin tasarlanan mekanlarda kredi telkin edici renkler tercih edilir.

Antrasit renkler modern dekorasyon usulı ile dirlikımızda henüz çokça makam edinmeye çıbanladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page